Skip to main content

GULPEN Berghem 1 242

€ 182.500,-  k.k. (BTW belast)

Beschrijving GULPEN Berghem 1 242

•    Type Solo Retreat, een hippe en eigentijdse woning op eigen grond
•    Gelegen op de Zuidhelling van de Gulperberg
•    Fantastisch Panoramisch uitzicht over het Zuid-Limburgse Heuvelland
•    Verhuur verplicht , eigen gebruik mogelijk
•    BTW belast

Op het prachtige, zeer populaire Europarcs Gulperberg krijgt u de kans om te investeren in een hippe en eigentijdse 4-persoons recreatiewoning van het type Solo Retreat. De bijzondere vorm, afwerking en de grote raampartij geven deze woning een fantastische uitstraling. De recreatiewoning staat op de zuidhelling van de Gulperberg en een groot terras met panoramisch uitzicht over het Heuvellandschap.

Deze hippe recreatiewoning is recent gebouwd (2022), ecologisch en staat op eigen grond. Er is parkeergelegenheid voor één auto op eigen terrein en de woning wordt verkocht inclusief de aanwezige, veelal op maat gemaakte inventaris. Het betreft een investering met verplichte verhuur door het park met volledige ontzorging. Er is een vast nettorendement van € 9.400,- excl. BTW tot 15-12-2027. Uiteraard kunt u ook zelf gebruik maken van deze prachtige woning in het Zuid-Limburgse Heuvelland!

Eurparcs Gulperberg staat op een van de mooiste locaties in het Heuvelland. Dankzij de ligging op de zuidhelling van de Gulperberg heeft nagenoeg iedere woning op het park een uitstekende zonligging en fraai uitzicht. Het park biedt uitstekende faciliteiten waaronder een supermarkt, restaurant, buitenzwembad, sportveld en een speeltuin. Bezoekers van Panorama Park Gulperberg hebben gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs Mosaqua in Gulpen. De omgeving is zeer geschikt om te wandelen, fietsen, wielrennen en mountainbiken. Het nabijgelegen Gulpen, het prachtige Maastricht, Valkenburg en Aken zijn zeer goed bereikbaar.

Indeling:
Parkeer de auto voor de deur en loop via de trap naar het terras en de entree van deze eigentijdse recreatiewoning. De sfeervolle leefruimte heeft een grote raampartij waardoor u van een prachtige lichtinval en een mooi zicht naar buiten toe geniet. De leefruimte heeft een ruime eethoek en een gezellige loungebank. De open keuken is voorzien van een moderne keukeninstallatie met een koelkast, inductiekookplaat en een afzuigkap.Zowel het terras als de gezellige leefruimte zijn een fantastische plek om tijdens uw vakantie te genieten van een heerlijke maaltijd en een goed glas wijn of speciaal bier. Het Heuvelland staat bekend om de goede, lokale wijnen, bierbrouwerijen en de vele streekproducten!Er zijn 2 slaapruimtes deze zijn telkens geschikt voor twee personen. Er is voldoende kastruimte. De badkamer is ingedeeld met een ruime douche, toilet, designradiator en wastafel.
Specificaties


3
2
30m2
166m2
95m3
Recreatie
Recreatie

GULPEN Berghem 1 242 maakt deel uit van

Klik hier om de website van te bezoeken voor meer informatie over dit park/project.

Locatie
GULPEN Berghem 1 242

Interesse in GULPEN Berghem 1 242 ?

Neem contact met ons op!

GULPEN Berghem 1 242 maakt deel uit van

Klik hier om de website van te bezoeken voor meer informatie over dit park/project.

Specificaties


3
2
30m2
166m2
95m3
Recreatie
Recreatie

Locatie
Download de brochure van dit object
Menu sluitenLET OP! U belegt buiten AFM toezicht. geen vergunningplicht voor deze activiteit..