Skip to main content

GULPEN Berghem 1 154

€ 229.500,-  k.k. (BTW belast)

Beschrijving GULPEN Berghem 1 154

Inclusief vast netto rendement : €12.500,- excl. Btw tot 16.12.2027

Op het prachtige, zeer populaire Europarcs Gulperberg krijgt u de kans om te investeren in een hippe en eigentijdse 4-persoons recreatiewoning van het type Panorama Cottage. De bijzondere vorm, afwerking en de grote raampartij geven deze woning een fantastische uitstraling. De recreatiewoning staat in het midden van de Gulperberg.
Kenmerkend voor chalet type Panorama Cottage zijn de twee grote, deels overdekte terrassen aan de voor- en achterzijde. Hierdoor kunt u de hele dag buiten zitten. De terrassen zijn omheind met een halfhoog houten hekwerk waardoor dit een veilige plek voor kinderen is.

Deze hippe recreatiewoning is recent gebouwd, ecologisch en staat op eigen grond. Er is parkeergelegenheid voor één auto op eigen terrein en de woning wordt verkocht inclusief de aanwezige, veelal op maat gemaakte inventaris. Het betreft een investering met verplichte verhuur door het park met volledige ontzorging. Het betreft een investering met verplichte verhuur door het park met volledige ontzorging. Er is een vast nettorendement van € 12.500,- excl. btw tot 16-12-2027. Uiteraard kunt u ook zelf gebruik maken van deze prachtige woning in het Zuid-Limburgse Heuvelland!

Eurparcs Gulperberg staat op een van de mooiste locaties in het Heuvelland. Dankzij de ligging op de zuidhelling van de Gulperberg heeft nagenoeg iedere woning op het park een uitstekende zonligging en fraai uitzicht. Het park biedt uitstekende faciliteiten waaronder een supermarkt, restaurant, buitenzwembad, sportveld en een speeltuin. Bezoekers van Panorama Park Gulperberg hebben gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs Mosaqua in Gulpen. De omgeving is zeer geschikt om te wandelen, fietsen, wielrennen en mountainbiken. Het nabijgelegen Gulpen, het prachtige Maastricht, Valkenburg en Aken zijn zeer goed bereikbaar.

Indeling:Parkeer de auto voor de deur en loop via de brede trap naar de entree van deze luxe recreatiewoning. Door de grote ramen heeft u aan twee zijden uitzicht.
Het schuine plafond versterkt het gevoel van ruimtelijkheid en de op maat gemaakte meubels geven de woonkamer veel sfeer.
Blikvanger is de zeer ruime, open keuken met eetbar en kookeiland. Alle benodigde apparatuur is aanwezig.
Beide slaapkamers zijn geschikt voor twee personen. Tussen de slaapkamers is de badkamer gesitueerd.
De badkamer is ingedeeld met een grote douche, toilet en wastafel.

*BTW Belast.
Specificaties


3
2
48m2
186m2
125m3
Recreatie
Recreatie

Duurzaam
 • muurisolatie
 • vloerisolatie
 • dubbel glas
 • HR glas
GULPEN Berghem 1 154 maakt deel uit van

Klik hier om de website van te bezoeken voor meer informatie over dit park/project.

Locatie
GULPEN Berghem 1 154

Interesse in GULPEN Berghem 1 154 ?

Neem contact met ons op!

GULPEN Berghem 1 154 maakt deel uit van

Klik hier om de website van te bezoeken voor meer informatie over dit park/project.

Specificaties


3
2
48m2
186m2
125m3
Recreatie
Recreatie

Duurzaam
 • muurisolatie
 • vloerisolatie
 • dubbel glas
 • HR glas
Verwarming
 • vloerverwarming overal
 • elektrische verwarming
Voorzieningen
 • TV kabel
 • airconditioning
 • zonnepanelen
Locatie
Download de brochure van dit object
Menu sluitenLET OP! U belegt buiten AFM toezicht. geen vergunningplicht voor deze activiteit..