Skip to main content

BELFELD Maalbekerweg 25 433

€ 179.000,-  k.k. (BTW belast)

Beschrijving BELFELD Maalbekerweg 25 433

Leisure for Life geeft u de unieke mogelijkheid om te investeren tegen een zeer scherpe prijs!

Het vakantiepark Maasduinen in Belfeld, Limburg ligt aan Nationaal Park Maasduinen en wordt omringd door bos dat de grens vormt met Duitsland. Roermond en Mönchengladbach zijn met 15 minuten rijden te bereiken.Het park heeft een verwarmd binnen-zwembad, een Turks stoombad en een Finse sauna. Bij mooi weer staat het natuurmeer met zandstrand en het omringende bos voor veel familieplezier.

Highlights:
-Bij Europarcs Maasduinen is verhuur van uw accommodatie mogelijk maar niet verplicht!
-Deze woning is bijzonder geschikt voor verhuurdoeleinden, hetgeen garant staat voor een uitstekend rendement. De verhuurorganisatie verzorgt de volledige verhuur van de woning.
-45m2 zeer modern ingericht, wordt geleverd inclusief meubilair!
-Inclusief eigen grond (228m2)
-Zeer duurzaam; warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming!
-Nu extra voordelig in prijs, ex. K.K en BTW belast

Indeling:
Een sfeervolle living met openslaande deuren naar het aangename terras. De woning beschikt over een grote open living met eethoek en open keuken met luxe keukeninstallatie v.v. inbouwapparatuur.De luxe badkamer is v.v. een douchecabine, wastafel en designradiator. Er zijn twee slaapkamers; de masterbedroom heeft een zeer ruime inbouwkast

EuroParcs Maasduinen:
Verrassen en verwonderen, dat doet EuroParcs Maasduinen elke dag weer door het inspirerende landschap. Het vakantiepark in Belfeld, nabij Venlo, ligt aan Nationaal Park Maasduinen en wordt omringd door een bos dat de grens vormt tussen Nederland en Duitsland. U kunt hier eindeloos genieten van de natuur, tot over de grens welteverstaan. Het natuurgebied Holtmühle, een hoogterras dat de opmaat vormt voor de steilwand van de Maas, is interessant voor zowel wandelaars als fietsers, want hier worden hoogtes van bijna vijftig meter bereikt. Naast dit hoogterras, de vennen, meren en de Maas staat EuroParcs Maasduinen ook anderszins voor diversiteit. Niet alleen Venlo, maar ook Roermond en Mönchengladbach liggen op korte afstand: Roermond op twintig minuten rijden en Mönchengladbach op een kwartier.

EuroParcs Maasduinen herbergt onder meer een verwarmd binnenzwembad, een Turks stoombad en een Finse sauna. Bij mooi weer staat het natuurmeer met zandstrand en het omringende bos voor veel familieplezier.

Attractiepark Toverland is gelegen op vijftien minuten rijden vanaf EuroParcs Maasduinen. Toverland herbergt 32 attracties waaronder vijf achtbanen, vijf waterattracties met snelstromen en boomstammen maar heeft ook veel attracties voor jonge kinderen.

EuroParcs Maasduinen biedt meer dan alleen  het natuurschoon van Nationaal Park Maasduinen, de meanderende Maas en het natuurgebied Holtmühle net over de grens. Aan de Duitse kant ligt nog een fraai natuurgebied: de Ravensheide, Verder ligt op korte afstand van het vakantiepark het rivierduingebied Het Paterbosje waar tevens enkele beken, zoals de Maalbeek, Veenbeek en Aalsbeek, ontspringen. Kers op de taart wanneer u hier loopt of fietst is de aanblik van Kasteel Holtmühle, een zeventiende-eeuws kasteel middenin de natuur die opvalt door de twee poortgebouwen en tiendschuren. Andere natuurparels zijn natuurgebied Zwart Water en de Grote en Kleine Heide.

Wat betreft stedelijk comfort: De Oude Markt in Venlo, de Hindenburgstrasse Bismarckstrasse en Friedrichstrasse in Mönchengladbach en het Designer Outlet Roermond zijn de plekken voor winkelliefhebbers. Daarbij is er in het centrum van deze drie steden ook genoeg qua historie en cultuur te zien en beleven.
Specificaties


3
2
45m2
228m2
156m3
Verhuur
Recreatie

Duurzaam
 • dakisolatie
 • muurisolatie
 • vloerisolatie
 • dubbel glas
BELFELD Maalbekerweg 25 433 maakt deel uit van

Klik hier om de website van te bezoeken voor meer informatie over dit park/project.

Locatie
BELFELD Maalbekerweg 25 433

Interesse in BELFELD Maalbekerweg 25 433 ?

Neem contact met ons op!

BELFELD Maalbekerweg 25 433 maakt deel uit van

Klik hier om de website van te bezoeken voor meer informatie over dit park/project.

Specificaties


3
2
45m2
228m2
156m3
Verhuur
Recreatie

Duurzaam
 • dakisolatie
 • muurisolatie
 • vloerisolatie
 • dubbel glas
Verwarming
 • vloerverwarming gedeeltelijk
 • warmtepomp
Voorzieningen
 • TV kabel
 • zonnepanelen
 • natuurlijke ventilate
Locatie
Download de brochure van dit object
Menu sluitenLET OP! U belegt buiten AFM toezicht. geen vergunningplicht voor deze activiteit..