Skip to main content

Ontdek ons aanbod op Landal De Reeuwijkse Plassen

Kom langs tijdens de open dagen

Investeer slim in een vakantiehuis bij Leisure for Life op Landal de Reeuwijkse Plassen

Onze vakantiehuizen zijn niet alleen een uitstekende investering, maar ook een unieke kans om zelf eventueel te genieten van uw eigen vakantiewoning. Gelegen in het Groene Hart, nabij Gouda, biedt Landal De Reeuwijkse Plassen een groene en waterrijke omgeving met directe vaarverbindingen naar de Reeuwijkse Plassen. Uw vakantiewoning ligt direct aan het water en beschikt vaak over een eigen aanlegsteiger. Hier vindt u een divers aanbod vakantiewoningen, variërend van 4 tot 20 personen, inclusief speciale uitvoeringen zoals Comfort, Kids en Wellness.

Schrijf je in voor de opendeurdagen

Open dagen: Ontdek uw toekomstige investering

Tijdens de open dagen krijgt u de perfecte gelegenheid om uw toekomstige investering te ontdekken. We presenteren een uitgebreid aanbod aan duurzame vakantiewoningen met alle voordelen. Kom langs en maak kennis met onze deskundige adviseurs die u alles kunnen vertellen over de investeringsmogelijkheden. In tot en met december kunt u bij ons terecht tussen 12u en 16u op volgende data.

  • 3 november
  • 24 november
  • 15 december
  • 29 december
Schrijf je in voor de opendeurdagen

Schrijf u in via het formulier en kies de datum die u past.

Het is een waardevolle investering met een aantrekkelijk rendement, of u nu voor eigen gebruik kiest of een combinatie van beide.

Bezoek de site van Landal De Reeuwijkse Plassen
Vul onderstaand formulier in en kom langs tijdens de open dagen!LET OP! U belegt buiten AFM toezicht. geen vergunningplicht voor deze activiteit..